0728001177 [email protected]

Gerovital – Brandul nr. 1* în categoria Îngrijirea feței
*Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoria produselor pentru îngrijirea feței, segmentul Care pe piaţa din România, valoare vânzări pentru ultimele 12 luni (perioade cumulate Ianuarie 2018 – Decembrie 2018). Copyright © 2019, The Nielsen Company

Gerovital H3 Evolution

Gama Gerovital H3 Evolution este special creată pentru a încetini toate cele 3 mecanisme de îmbătrânire a pielii şi pentru a le contracara efectele pe termen lung, folosind 3 principii active cu acţiune directă:

SOD, supranumită “superenzima anti-îmbătrânirii”, asigură fermitatea pielii pe termen lung, acţionând împotriva degradării oxidative fibroclastii şi protejând lanţurile proteice de colagen şi elastină responsabile de elasticitatea tenului. SOD este cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală.
Trylagenul acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă, mai elastică, stimulând producerea de noi fibre de colagen şi elastină, care se constituie ca suport pentru sinteză.
GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pură ce suplineşte capacitatea diminuată a celulelor de a genera şi stoca energia.
Produsele din gama Gerovital H3 Evolution sunt structurate pe două grupuri de vârstă, pentru a răspunde cerinţelor specifice astfel diferenţiate.

Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 30 de ani combat primele semne ale îmbătrânirii: liniile fine din jurul ochilor şi gurii, cearcănele şi pungile sub ochi, pierderea strălucirii tenului. Structurile acestor produse sunt uşoare şi oferă imediat o senzaţie de confort, precum şi o hidratare de durată.

Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 45 de ani sunt concepute să rezolve probleme mai complexe, cauzate de fotoîmbătrânire şi de scăderea producţiei de estrogeni din preajma menopauzei: pierderea accelerată elasticităţii pielii, apariţia ridurilor profunde, scăderea vitalităţii şi a regenerării celulare (turn-over celular), apariţia petelor pigmentare. Produsele din această gamă sunt bogate în nutrienţi şi conferă o senzaţie de emolienţă, o hidratare de durată şi o creştere vizibilă a tonicităţii pielii.

Gama a fost îmbogățită cu 3 soluții noi antirid pe bază de acid hialuronic, Apa micelară cu Acid Hialuronic, Serul cu Acid Hialuronic 6% și Crema antirid cu Acid Hialuronic 3%. Produsele au la bază acidul hialuronic pur și lipozomal, un ingredient care hidratează intensiv tenul și contribuie la estomparea semnificativă a ridurilor.