0728001177 [email protected]

Berea este recomandata, in cantitati moderate, datorita unui continut foarte bogat in nutrienti ce ajuta la rezolvarea multor probleme. Cel mai important beneficiu al sau il reprezinta faptul ca va ajuta la cresterea colesterolului bun, denumit si colesterol HDL. In timp ce beti o bere, nivelul acestui tip de colesterol din sange va creste, fapt ce va duce la un risc mai scazut de aparitie a unor boli coronariene. Doar un singur pahar de bere pe zi va ridica semnificativ nivelul colesterolului HDL. Mai mult decat atat, berea mai are si alte beneficii atunci cand nu este consumata in mod abuziv.

Consumand bere in mod responsabil, veti reusi sa va asigurati protectia impotriva bacteriei Helicobacter pylori, cea care este raspunzatoare pentru ulcerul la stomac si chiar cancerul la stomac. Acest organism poate fi eradicat cu ajutorul consumului moderat de bere, datorita efectului antibacterian al acestui lichid. Credeati ca berea ingrasa? V-ati inselat. Berea are calorii intr-un numar mult mai mic decat alte tipuri de bauturi alcoolice, reusind sa ajunga la doar 15 kcal la 100 de ml in cazul berii fara alcool. De cate ori nu ati mers la sala si ati evitat sa consumati bere dupa incheierea antrenamentului, crezand ca nu este benefica? V-ati inselat din nou, deoarece berea va rehidrateaza dupa ce faceti efort fizic.

Sa continuam lista beneficiilor pe care poate sa o ofere berea consumata in mod responsabil. Pietrele la rinichi vor deveni istorie, deoarece berea contine foarte putin calciu, dar este bogata in magneziu, ajutand la impiedicarea formarii pietrelor la rinichi si la bila. Boala Parkinson poate fi, de asemenea, prevenita, prin consumul de bere in cantitati moderate, asociat, bineinteles, cu un stil de viata sanatos. Daca nu stiati ce surse de antoxidanti sa va procurati, va spunem noi – berea contine antioxidanti naturali, ce provin din hamei si malt sau orz.

Daca sunteti in timpul unei diete vegetariene, atunci aflati ca berea reprezinta o foarte buna sursa pentru vitamina B12. Aceasta se gaseste, in cele mai multe cazuri, in alimentele de origine animala, avand un rol foarte important in functionarea la parametri normali a sistemului nervos. Stiati ca vitamina bunei dispozitii este chiar vitamina B12? Beti o bere si va veti convinge!