0728001177 [email protected]

Evoluam si asta ne defineste existenta. Traim intr-o societate care iubeste schimbarea si tinde spre mai mult, mai bine, mai usor. Unele lucruri raman insa neschimbate, iar un astfel de lucru il reprezinta importanta naturii in definirea starii de sanatate.

Ei bine da, natura reprezinta sursa cea mai importanta de sanatate, un izvor interminabil de soldati devotati si bine pregatiti sa lupte impotriva celor mai puternice boli. In farmacia naturii, un loc foarte important il detine cunoscuta planta Aloe Vera.

Inca din antichitate, Aloe Vera este considerata un dar al zeilor care au dorit sa ii invete pe muritorii de rand sa se bucure de o efemeritate cat mai fericita. In zilele noastre s-au efectuat o serie de studii in urma carora au fost demonstrate efectele benefice ale acestei plante.

Astfel, s-a descoperit faptul ca Aloe Vera reprezinta un adevarat cocktail de sanatate, deoarece contine o gama larga de vitamine, precum vitaminele A, C, E si pe cele din complexul B, minerale precum calciu, potasiu, magneziu, clor, fier, sodiu si zinc, aminoacizi esentiali, enzime, acid salicilic. Toate aceste substante vitale converg si actioneaza asupra organismului, favorizand procesul de detoxifiere, stimularea regenerarii celulare, combaterea infectiilor, intarirea imunitatii si oferirea unui mediu prielnic tuturor activitatilor fiziologice care definesc viata.

Avand in vedere rolurile sale, Aloe Vera, disponibila sub forma de ceaiuri, sucuri sau suplimente alimentare este recomandatata in combaterea ulcerului gastro-duodenal,  durerilor reumatice, bronsitei si astmului, arsurilor si alergiilor.

Aloe Vera este benefica pentru tratarea, dar mai ales pentru prevenirea unor afectiuni ce pot avea o evolutie grava, fiind indicat consumul zilnic de ceaiuri sau alte suplimente ce contin extract din aceasta planta, precum o portie de sanatate pe care fiecare dintre noi o merita.

Daca sanatatea este un drept, atunci ar trebui sa profitam din plin de el, invatand sa traim frumos!