0728001177 [email protected]

Exista foarte multe alimente care predispun organismul la ingrasare intr-un ritm mai alert decat o fac altele, asta datorita faptului ca includ o mare cantitate de calorii asociat cu un numar foarte mic de nutrienti. In cazul in care iti doresti sa ai un abdomen plat, perfect, alimentele de mai jos trebuie evitate si consumate cat mai rar posibil.

Zaharul este printre cei mai mari dusmanii ai sanatatii noastre, simple calorii fara aport nutritiv, nefiind deloc necesar intr-o dieta. Oricand consumi alimente sau bauturi care contin mult zahar, cum ar fi ciocolata sau sucurile acidulate, aceste calorii ajung imediat in organism, sunt stocate, insa nu vor fi arse prea repede. Evitati deci orice tip de lichid sau aliment ce contine foarte mult zahar.

Alcoolul are foarte multe calorii goale in compozitia sa. Mai mult decat atat, foarte multe bauturi alcoolice sunt obtinute prin combinarea alcoolului cu diferite siropuri dulci ce contin zaharuri. In plus, nu doar faptul ca aceste calorii se transforma foarte repede in grasimi este grav, ci si faptul ca alcoolul iti distruge intreg tesutul muscular. fi arse prea repede. Evitati deci orice tip de lichid sau aliment ce contine foarte mult zahar.

Carnea grasa, in cele mai dese cazuri cea de vita, porc sau miel, contine foarte multe grasimi saturate, acestea fiind cele mai daunatoare grasimi si pe care trebuie sa le eviti pe cat de mult posibil. Aceste grasimi vor contribui la cresterea nivelului de colesterol, la aparitia unor boli cardiace si la blocarea arterelor. Caloriile sunt in numar foarte mare in grasimile saturate, provocand in majoritatea cazurilor ingrasarea. Carnea slaba trebuie sa fie consumata mai des, cum ar fi carnea de peste sau carnea de pui. Insa cea mai buna solutie ramane mereu evitarea consumului carnii de orice fel.

Chipsurile sunt o tentatie pentru majoritatea tinerilor – o gustare rapida si gustoasa. Trebuie sa stiti insa acestea contin foarte multe grasimi goale. In plus, nu veti obtine nici senzatia de satietate pe care o doriti, astfel veti fi tentati sa consumati si mai mult, aducand in corpul vostru si mai multe calorii. Optati in schimb pentru fructe, seminte sau alune, care va ofera aceasta senzatie si sunt chiar sanatoase.

Alimentele albe, cum ar fi biscuitii, pastele sau painea nu ofera absolut deloc valori nutritionale deoarece au fost in prealabil mult prea procesate. Majoritatea dintre acestea contin si foarte multe zaharuri sau grasimi, oferind foarte repede o senzatie de satietate, senzatie care dispare la fel de repede precum apare. Rezultatul? Consumul a si mai multe alimente, care in final va duce la ingrasare.

Aceste alimente trebuie evitate cu orice pret pentru a ne forma un corp frumos si un abdomen plat.